Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Land Rover Evoque?

Vandaag gaan we het hebben over nog een onderwerp in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Land Rover Evoque? Hiervoor beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het zorgen voor het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof vullen in Land Rover Evoque? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Land Rover Evoque?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Land Rover Evoque bevindt, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Land Rover Evoque heeft een essentieel doel voor de goede prestaties van uw motoreenheid, in feite zal het dat ook zijn circuleren erin om de warmte die door het proces wordt geproduceerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van te allen tijde een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofpeil onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden belemmerd en daarom kan de prestatie beperkt of zelfs nul zijn als deze te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kan afbreken.

Weiterlesen:
Mijn Land Rover Evoque trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Waar moet de koelvloeistof in Land Rover Evoque worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u vrijwel zeker het meest naar verlangt, waar koelmiddel in Land Rover Evoque? U weet nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u de expansietank kunt vinden die de koelvloeistof van uw Land Rover Evoque bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Land Rover Evoque bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om hem te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Land Rover Evoque?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Land Rover Evoque zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Evoque het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u tussen de «min» en «max» -markeringen zit, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, anders is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg voorzichtig koelmiddel toe aan de expansietank van uw Land Rover Evoque door regelmatig te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Evoque, wat kan ik doen?

Als de motoreenheid van uw Land Rover Evoque ondanks een koelvloeistof opwarmt, bladert u door deze inhoud, dan kunt u de oorzaken van dit probleem vinden.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector