Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Land Rover LR4?

Vandaag gaan we nog een onderwerp bespreken in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelmiddel in Land Rover LR4? Om dit te doen, beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, dan, waar koelvloeistof vullen in Land Rover LR4? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofniveau vullen op een Land Rover LR4?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof zich op een Land Rover LR4 bevindt, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het belang van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Land Rover LR4 heeft een vitaal doel bij het goed functioneren van uw motor, de waarheid is dat het dat zal doen circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van het constant hebben van een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en daardoor kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan uitvallen.

Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover LR4 blijft branden

Waar moet de koelvloeistof in de Land Rover LR4 worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Land Rover LR4? U beseft nu hoe belangrijk het is om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt lokaliseren dat de koelvloeistof van uw Land Rover LR4 bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Land Rover LR4 bevat, deze bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Land Rover LR4?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Land Rover LR4 zit , we zullen u laten zien hoe u het niveau ervan kunt produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover LR4 het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, in elk ander geval is het vloeistofpeil voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg zachtjes koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Land Rover LR4 door er herhaaldelijk naar te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover LR2 met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

Als de motor van uw Land Rover LR4 ondanks een gelijkmatige koelvloeistof opwarmt, lees dan deze inhoud, u zult de oorzaak van dit probleem kunnen vinden.

Als je meer handleidingen over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector