Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Land Rover Range Rover Sport?

In dit artikel gaan we het hebben over nog een onderwerp in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Land Rover Range Rover Sport? Hiervoor beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, vervolgens, waar koelvloeistof vullen in Land Rover Range Rover Sport? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Land Rover Range Rover Sport?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof op een Land Rover Range Rover Sport zit, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Land Rover Range Rover Sport heeft een essentiële werking bij het goed presteren van uw motor, het is namelijk zo circuleren erin om de warmte die door het proces wordt geproduceerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het in temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van altijd een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden belemmerd en bijgevolg kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Eindelijk, als deze te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan afslaan.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Waar de koelvloeistof in de Land Rover Range Rover Sport doen?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, waar koelmiddel in Land Rover Range Rover Sport? U weet nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te lokaliseren is heel eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen waarmee u de expansietank kunt ontdekken die de koelvloeistof van uw Land Rover Range Rover Sport bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel de expansietank vinden die de koelvloeistof van uw Land Rover Range Rover Sport bevat, deze bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om hem te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Land Rover Range Rover Sport?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Land Rover Range Rover Sport zit , we zullen je laten zien hoe je het niveau ervan kunt maken. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Range Rover Sport het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u tussen de «min» en «max» -markeringen zit, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Land Rover Range Rover Sport door regelmatig te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?

Als de motor van uw Land Rover Range Rover Sport ondanks een koelvloeistof opwarmt, lees dan deze inhoud, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector