Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Land Rover Range Rover?

In dit artikel gaan we nog een thema in de serie over auto-onderhoud behandelen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Land Rover Range Rover? Hiervoor beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof vullen in de Land Rover Range Rover? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Land Rover Range Rover?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof op een Land Rover Range Rover zit, beginnen we met ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Land Rover Range Rover heeft een belangrijk doel bij het goed presteren van uw motor, in feite ook circuleren erin om de warmte die door het proces wordt gegenereerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in een motorstoring, vandaar het belang van het hebben van een ideaal koelvloeistofniveau te allen tijde. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimale niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden gehinderd en als gevolg daarvan kan de prestatie beperkt of zelfs nul zijn als deze te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan uitvallen.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Range Rover Sport

Waar moet de koelvloeistof in de Land Rover Range Rover worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Land Rover Range Rover? U weet nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te identificeren is het heel erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt lokaliseren dat de koelvloeistof van uw Land Rover Range Rover bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Land Rover Range Rover bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau bij een Land Rover Range Rover?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof in uw Land Rover Range Rover zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Range Rover het niveau van het expansievat. Let alleen op of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, anders is het vloeistofpeil voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg regelmatig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Land Rover Range Rover door er regelmatig naar te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Stoel zit Land Rover Range Rover Evoque vast

Als de motor van uw Land Rover Range Rover ondanks een koelvloeistof opwarmt, bladert u door dit artikel, zodat u de oorzaken van dit probleem kunt vinden.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector