Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lexus GX?

Vandaag gaan we nog een kwestie bespreken in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Lexus GX? Hiervoor beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, vervolgens, waar koelvloeistof vullen in Lexus GX? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofniveau vullen op een Lexus GX?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Lexus GX bevindt, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het voordeel van het garanderen van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Lexus GX heeft een essentieel doel voor de goede werking van uw motoreenheid, in feite zal het dat ook zijn circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om het te laten dalen in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet effectief is. Zonder koelvloeistof zou uw motoreenheid dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van te allen tijde een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimumniveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en daardoor kan het rendement worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kan afbreken.

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Lexus GX, wat te doen?

Waar moet de koelvloeistof in Lexus GX worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, waar koelmiddel in Lexus GX? U bent nu geïnformeerd over het belang van altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te lokaliseren is heel erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt vinden dat de koelvloeistof van uw Lexus GX bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Lexus GX bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te lokaliseren, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lexus GX?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Lexus GX zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lexus GX het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, anders is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Lexus GX door er herhaaldelijk naar te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Lexus GX, wat te doen?

Als de motoreenheid van uw Lexus GX ondanks een koelvloeistof opwarmt, lees dan deze inhoud, u zult de oorzaak van dit probleem kunnen vinden.

Voor meer tips over de Lexus GX, neem een ​​kijkje in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector