Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lexus IS?

Vandaag gaan we het hebben over nog een thema in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelmiddel in Lexus IS? Om dit te doen, beginnen we de inhoud van dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, vervolgens, waar koelvloeistof vullen in Lexus IS? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofniveau vullen op een Lexus IS?

Voordat we uitleggen waar de koelvloeistof op een Lexus IS zit, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Lexus IS heeft een belangrijke rol bij het goed presteren van uw motorunit, de waarheid is dat het dat zal doen erin circuleren om de warmte die door de werking wordt geproduceerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van te allen tijde een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofpeil onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van het koelmiddel in het koelsysteem worden verminderd en daardoor kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kan afbreken.

Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn Lexus IS?

Waar moet de koelvloeistof in Lexus IS worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u zeker geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Lexus IS? U beseft nu hoe belangrijk het is om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt lokaliseren dat de koelvloeistof van uw Lexus IS bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Lexus IS bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lexus IS?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof in uw Lexus IS zit , we zullen uitleggen hoe je het niveau ervan kunt maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lexus IS het niveau van het expansievat. Let gewoon op of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, anders is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg voorzichtig koelmiddel toe aan het expansievat van uw Lexus IS door herhaaldelijk te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lexus IS?

Als de motoreenheid van uw Lexus IS opwarmt ondanks een koelvloeistofpeil, lees dan dit artikel, u zult de oorzaak van dit probleem kunnen vinden.

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector