Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lexus NX doen?

Vandaag gaan we nog een onderwerp behandelen in de serie over onderhoud van motorvoertuigen. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Lexus NX? Hiervoor zullen we deze inhoudspagina beginnen met een kleine herinnering aan de interesse om zeker te zijn van het koelvloeistofniveau van uw motorvoertuig, dan, waar koelvloeistof vullen in Lexus NX? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom koelvloeistof vullen op een Lexus NX?

Voordat we uitleggen waar de koelvloeistof op een Lexus NX zit, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het belang van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Lexus NX heeft een belangrijk doel bij het goed presteren van uw motor, de waarheid is dat het dat zal doen erin circuleren om de warmte die door de procedure wordt geproduceerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van het hebben van een ideaal koelvloeistofniveau te allen tijde. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en bijgevolg kan het rendement ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motor kan afbreken.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lexus NX?

Waar moet de koelvloeistof in Lexus NX worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Lexus NX? U bent nu geïnformeerd over het belang van altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om te ontdekken dat het heel erg eenvoudig is, volgen hier de verschillende stappen waarmee u het expansievat kunt ontdekken dat de koelvloeistof van uw Lexus NX bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Klap de motorkap van uw motorvoertuig open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Lexus NX bevat, deze bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lexus NX?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof in uw Lexus NX is , we zullen uitleggen hoe je het niveau ervan kunt maken. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lexus NX het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u deze stappen blijven volgen, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelvloeistofdop van uw motorvoertuig openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Lexus NX door regelmatig te controleren.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lexus NX?

Als de motor van uw Lexus NX ondanks een gelijkmatige koelvloeistof opwarmt, lees dan dit artikel, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Voor meer tips over de Lexus NX kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector