Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lincoln MKS doen?

In dit artikel gaan we nog een onderwerp behandelen in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Lincoln MKS? Om dit te doen, beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, dan, waar koelvloeistof vullen in Lincoln MKS? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofniveau vullen op een Lincoln MKS?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Lincoln MKS bevindt, beginnen we met onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Lincoln MKS heeft een vitaal doel bij het goed presteren van uw motorunit, in feite zal dat zo zijn circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt geproduceerd door de werking ervan en deze over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in uitval van de motoreenheid, vandaar het belang van het constant hebben van een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofpeil onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en daardoor kan het rendement worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kan afbreken.

Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln MKC, wat kan ik doen?

Waar moet de koelvloeistof in Lincoln MKS worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, waar koelmiddel in Lincoln MKS? U beseft nu hoe belangrijk het is om constant het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te lokaliseren is het erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om u de expansietank te laten ontdekken die de koelvloeistof van uw Lincoln MKS bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Lincoln MKS bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te lokaliseren, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lincoln MKS?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Lincoln MKS zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lincoln MKS het niveau van het expansievat. Controleer gewoon of u tussen de «min» en «max» -markering zit, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg regelmatig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Lincoln MKS door regelmatig te controleren.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motoreenheid niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Wanneer de remschijven Lincoln MKC vervangen?

Als de motor van uw Lincoln MKS ondanks een koelvloeistof opwarmt, bladert u door deze inhoud, zodat u de oorzaak van dit probleem kunt achterhalen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector