Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lincoln MKX doen?

In dit artikel gaan we nog een onderwerp behandelen in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en meer specifiek waar koelmiddel in Lincoln MKX? Hiervoor beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, waar koelvloeistof vullen in Lincoln MKX? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom koelvloeistofpeil vullen op een Lincoln MKX?

Voordat we beschrijven waar de koelvloeistof zich op een Lincoln MKX bevindt, beginnen we met ons artikel door u eraan te herinneren wat er is het voordeel van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Lincoln MKX heeft een vitale werking bij het goed functioneren van uw motor, in werkelijkheid zal dat zo zijn erin circuleren om de warmte die door de procedure wordt geproduceerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoring, vandaar het belang van altijd een ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimumniveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en daarom kan het rendement worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Eindelijk, als het te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken dat ook kan leiden tot het afbreken van de motor.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Lincoln MKX te resetten

Waar moet de koelvloeistof in Lincoln MKX worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, waar koelmiddel in Lincoln MKX? U bent nu geïnformeerd over het belang van altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te identificeren is het heel erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om u de expansietank te laten ontdekken die de koelvloeistof van uw Lincoln MKX bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat identificeren dat de koelvloeistof van uw Lincoln MKX bevat, deze bevindt zich in de meeste gevallen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te identificeren hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lincoln MKX?

Nu dat je hebt identificeer waar de koelvloeistof in uw Lincoln MKX zit , zullen we beschrijven hoe we het niveau ervan kunnen maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lincoln MKX het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markering bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u doorgaan met deze stappen, in elk ander geval is het vloeistofpeil voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Lincoln MKX door herhaaldelijk te controleren.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Hoe servicelamp Lincoln MKX uit te schakelen

Als de motor van uw Lincoln MKX ondanks een niveau koelvloeistof opwarmt, bladert u door dit artikel, dan kunt u de oorzaken van dit probleem vinden.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector