Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelmiddel in Lincoln Navigator doen?

Vandaag gaan we nog een kwestie aan in de serie over autoverzorging. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelmiddel in Lincoln Navigator? Hiervoor beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel om ervoor te zorgen dat het koelvloeistofniveau van uw auto, waar koelvloeistof vullen in Lincoln Navigator? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil vullen op een Lincoln Navigator?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof op een Lincoln Navigator zit, beginnen we onze inhoud door u eraan te herinneren wat er is het voordeel van het garanderen van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Lincoln Navigator heeft een vitale functie in de goede werking van uw motor, sterker nog circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de procedure en over te dragen aan uw radiator, die de missie heeft om het te produceren, daalt in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet effectief is. Zonder koelvloeistof zou je motor dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in motorstoringen, vandaar het belang van te allen tijde een ideaal koelvloeistofniveau. Als uw koelvloeistofniveau onder het minimale niveau zakt, kan de circulatie van het koelmiddel in het koelsysteem worden belemmerd en daarom kan de effectiviteit ervan worden beperkt of zelfs nul als het te laag is. Als het tenslotte te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor de motor ook kan uitvallen.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln Navigator openen met een lege batterij?

Waar moet de koelvloeistof in Lincoln Navigator worden gedaan?

We gaan nu verder met de stap waar u vrijwel zeker het meest naar verlangt, waar koelmiddel in Lincoln Navigator? U beseft nu hoe belangrijk het is om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te lokaliseren is het erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om u de expansietank te laten ontdekken die de koelvloeistof van uw Lincoln Navigator bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van uw Lincoln Navigator bevat, deze bevindt zich over het algemeen in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om het te lokaliseren, hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic dop met een gevaarlogo of thermometer bovenaan.

Hoe vul ik het koelvloeistofniveau op een Lincoln Navigator?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof in uw Lincoln Navigator zit , we zullen u laten zien hoe u het niveau ervan kunt produceren. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon uitgehard water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Lincoln Navigator het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» -markeringen bevindt, als u meer naar of onder de «min» -markering zit, kunt u deze stappen blijven volgen, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg regelmatig koelvloeistof toe aan de expansietank van uw Lincoln Navigator door regelmatig te onderzoeken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motor niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln Navigator uitschakelen?

Als de motor van uw Lincoln Navigator ondanks een niveau koelvloeistof opwarmt, ga dan door deze inhoud, u zult de oorzaken van dit probleem kunnen vinden.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector