Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelvloeistof in Land Rover Defender plaatsen?

In dit artikel gaan we nog een onderwerp uit de serie over autoverzorging behandelen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelvloeistof in Land Rover Defender plaatsen? Om dit te doen, beginnen we deze richtlijn met een kleine herinnering aan het voordeel om het koelvloeistofpeil van uw auto te controleren, en vervolgens waar koelvloeistof in Land Rover Defender vullen? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil bijvullen op een Land Rover Defender?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof zich op een Land Rover Defender bevindt, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat is het voordeel van het garanderen van een ideaal koelvloeistofpeil ? De koelvloeistof van een Land Rover Defender heeft een essentieel doel voor het goed presteren van uw motor, de waarheid is dat het zal circuleren erin om de warmte die door het proces wordt gegenereerd op te vangen en over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om de temperatuur te laten dalen . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet zinvol is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van een constant ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en bijgevolg kan de efficiëntie ervan worden beperkt of zelfs nul als deze te laag is. Ten slotte, als deze te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kapot kan gaan.

Weiterlesen:
Remvloeistoflekkage Land Rover Defender

Waar moet de koelvloeistof in de Land Rover Defender worden geplaatst?

We gaan nu verder met de stap waar u waarschijnlijk het meest naar uitkijkt, waar koelvloeistof in Land Rover Defender plaatsen? U bent zich nu bewust van het belang om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te identificeren is heel eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om het expansievat te vinden dat de koelvloeistof van uw Land Rover Defender bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • U moet snel de expansietank identificeren die de koelvloeistof van uw Land Rover Defender bevat, deze bevindt zich meestal in een van de 4 hoeken van uw motorblok, om deze te identificeren hoeft u alleen maar te zoeken naar een plastic container met een zwarte of gele plastic pet met een gevarenlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe het koelvloeistofpeil op een Land Rover Defender bijvullen?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof zich in uw Land Rover Defender bevindt , we zullen je laten zien hoe je het niveau ervan kunt maken. Niets is eenvoudiger, volg gewoon de onderstaande stappen:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Defender het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of je tussen de «min» en «max» markering zit, als je meer naar of onder de «min» markering zit, kun je je aan deze stappen blijven houden, anders is het niveau van je vloeistof goed genoeg

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg zachtjes koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Land Rover Defender door herhaaldelijk te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, begin dan niet met uw motoreenheid en verwijder met een injectiespuit het overtollige koelmiddel.
Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Land Rover Defender

Als de motorunit van uw Land Rover Defender ondanks een koelvloeistofpeil toch opwarmt, lees dan dit artikel, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Defender, aarzel dan niet om onze Land Rover Defender categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector