Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar koelvloeistof in Land Rover Discovery plaatsen?

In dit artikel gaan we nog een kwestie in de serie over autoverzorging behandelen. Dit is het koelvloeistofpeil, en specifiek waar koelvloeistof in Land Rover Discovery plaatsen? Om dit te doen, beginnen we dit artikel met een kleine herinnering aan het belang van het verzekeren van het koelvloeistofniveau van uw auto, dan, waar koelvloeistof in Land Rover Discovery vullen? En tot slot hoe je het niveau van deze beroemde vloeistof kunt maken.

Waarom het koelvloeistofpeil bijvullen op een Land Rover Discovery?

Voordat we u laten zien waar de koelvloeistof zich op een Land Rover Discovery bevindt, beginnen we ons artikel door u eraan te herinneren wat is het belang van het garanderen van een ideaal koelvloeistofniveau ? De koelvloeistof van een Land Rover Discovery heeft een belangrijke invloed op het goed presteren van uw motor, de waarheid is dat het dat zal doen circuleren erin om de warmte op te vangen die wordt gegenereerd door de werking ervan en deze over te dragen aan uw radiator, die als doel heeft om het te laten dalen in temperatuur . Het is des te nuttiger wanneer de buitentemperaturen hoog zijn of wanneer u met beperkte snelheid rijdt en natuurlijke koeling door buitenlucht niet efficiënt is. Zonder koelvloeistof zou uw motorunit dat wel doen oververhitten na slechts een paar minuten, en dit zou resulteren in het uitvallen van de motoreenheid, vandaar het belang van een constant ideaal koelvloeistofpeil. Als uw koelvloeistofniveau tot onder het laagste niveau zakt, kan de circulatie van de koelvloeistof in het koelsysteem worden verminderd en bijgevolg kan de efficiëntie ervan worden beperkt of zelfs nul als deze te laag is. Ten slotte, als deze te hoog is, kan de druk te hoog zijn en een lek veroorzaken waardoor ook de motoreenheid kapot kan gaan.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Discovery Sport?

Waar moet de koelvloeistof in de Land Rover Discovery worden geplaatst?

We gaan nu verder met de stap waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, waar koelvloeistof in Land Rover Discovery plaatsen? U bent zich nu bewust van het belang om altijd het ideale niveau van deze koelvloeistof te hebben. Om het te vinden is heel erg eenvoudig, hier zijn de verschillende stappen om het expansievat te vinden dat de koelvloeistof van uw Land Rover Discovery bevat:

 • Wacht voordat u iets doet een paar minuten totdat uw motor is opgewarmd, zodat u zich niet verbrandt wanneer u het koelvloeistofpeil doet.
 • Doe de motorkap van je auto open.
 • Je moet snel het expansievat vinden dat de koelvloeistof van je Land Rover Discovery bevat, het zit meestal in een van de 4 hoeken van je motorblok, om het te vinden hoef je alleen maar op zoek te gaan naar een plastic bak met een zwart of geel plastic pet met een gevarenlogo of thermometer aan de bovenkant.

Hoe het koelvloeistofpeil op een Land Rover Discovery bijvullen?

Nu dat je hebt ontdek waar de koelvloeistof zich in uw Land Rover Discovery bevindt , we zullen u laten zien hoe u het niveau ervan kunt produceren. Niets is minder ingewikkeld, volg gewoon de paar stappen hieronder:

 • Koop als u geen koelvloeistof in de winkel heeft, het is gewoon behandeld water met antivries toegevoegd.
 • Controleer aan de zijkant van het expansievat van uw Land Rover Discovery het niveau van het expansievat. Kijk gewoon of u zich tussen de «min» en «max» markering bevindt, als u meer naar of onder de «min» markering bent, kunt u zich aan deze stappen blijven houden, in elk ander geval is het niveau van uw vloeistof voldoende

  .

 • Nadat u hebt gewacht tot de motor is afgekoeld, kunt u de koelmiddeldop van uw auto openen.
 • Voeg voorzichtig koelvloeistof toe aan het expansievat van uw Land Rover Discovery door regelmatig te kijken.
 • Probeer het midden van de aanwijzing aan de zijkant van je vaas te bereiken, ga niet over de markering «max».
 • Als u er bovenop zit, start dan uw motoreenheid niet en verwijder met een injectiespuit de overtollige koelvloeistof.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Discovery Sport

Als de motorunit van uw Land Rover Discovery ondanks een koelvloeistofpeil toch opwarmt, lees dan dit artikel, dan kunt u de oorzaken van dit probleem achterhalen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector