Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op de Land Rover Range Rover?

Recente voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we lijden helaas ook aan de nadelen. De meeste mensen zijn niet handig met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover, en nog meer met de zekeringen erop. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor vind de zekering van de claxon op uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover .

Waarom de hoornzekering vervangen door de Land Rover Range Rover?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Land Rover Range Rover door de interesse om het te veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u uw claxon niet meer kunt gebruiken, is het heel goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Land Rover Range Rover als deze niet meer werkt zonder duidelijke verklaring . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Land Rover Range Rover Evoque

Waar is de claxonzekering op de Land Rover Range Rover?

We zullen nu zoek de locatie van de claxonzekering op uw Land Rover Range Rover . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de juiste werking van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Land Rover Range Rover toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Land Rover Range Rover

.

We kijken eerst in de binnenste zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de zekering van de claxon van uw Land Rover Range Rover , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Haal de lont voorzichtig uit de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste onderdeel van deze inhoud en verifieer je hoorn. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op uw claxon heeft vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het zekeringrelais van uw Land Rover Range Rover vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Land Rover Range Rover?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover, of de autoradiozekering Land Rover Range Rover, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector