Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op Land Rover Discovery Sport?

Recente voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook de minpunten. De meeste mensen voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Discovery Sport, en nog meer met de zekeringen erop. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de zekering van de claxon op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery Sport .

Waarom de hoornzekering vervangen door Land Rover Discovery Sport?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Land Rover Discovery Sport door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u de claxon van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het echt mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Land Rover Discovery Sport wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Land Rover Discovery?

Waar is de hoornzekering op Land Rover Discovery Sport?

We zullen nu Zoek de locatie van de claxonzekering op uw Land Rover Discovery Sport . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de oplossing voor het oplossen van uw hoorn regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Land Rover Discovery Sport toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Land Rover Discovery Sport

.

We richten ons eerst op de binnenste zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery Sport. Om dit te doen, moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u hem niet kunt vinden, weet dan dat hij zich dicht bij uw stuur bevindt en dat u de exacte locatie kunt vinden dankzij de gids van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de zekering van de claxon van uw Land Rover Discovery Sport , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Haal de zekering voorzichtig uit de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders door naar het laatste deel van deze inhoud en verifieer je hoorn. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, monteert u de claxon opnieuw en test u deze.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik Bluetooth op Land Rover Discovery Sport?

Het hoornzekeringsrelais van uw Land Rover Discovery Sport vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Discovery Sport, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery Sport, of de autoradiozekering Land Rover Discovery Sport, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector