Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op Land Rover Evoque?

Moderne auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, we lijden helaas ook onder de minpunten. De meeste mensen voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, en nog meer met de zekeringen erop. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering van de claxon op uw Land Rover Evoque. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de claxon van uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Land Rover Evoque .

Waarom de hoornzekering vervangen door Land Rover Evoque?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de claxonzekering van uw Land Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u de claxon van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Land Rover Evoque wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover Evoque repareren?

Waar is de claxonzekering op de Land Rover Evoque?

We zullen nu zoek de plaats van de claxonzekering op uw Land Rover Evoque . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de afhandeling van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Land Rover Evoque toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Land Rover Evoque

.

We kijken eerst in de binnenste zekering van de claxon van uw Land Rover Evoque. Om dit te doen, moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om zoek de zekering van de claxon van uw Land Rover Evoque , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Haal de zekering voorzichtig uit de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders door naar het laatste onderdeel van deze inhoud en verifieer je hoorn. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, monteert u de claxon opnieuw en test u deze.

Het zekeringrelais van de hoorn van uw Land Rover Evoque vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunt verifiëren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Evoque, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais, of uw instructiehandleidingen als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Evoque

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque, of de autoradiozekering Land Rover Evoque, denk dan niet twee keer na om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector