Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op Lexus IS?

Recente auto’s zitten steeds meer vol technologie en hoewel dit ons comfort brengt, hebben we helaas ook de nadelen. De meeste mensen zijn niet handig met iets elektrischs op onze Lexus IS, en nog meer met de zekeringen erop. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de claxon op uw Lexus IS. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de claxon van uw Lexus IS te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Lexus IS .

Waarom de hoornzekering vervangen door Lexus IS?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de locatie van de claxonzekering van uw Lexus IS door de interesse om het te veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u de claxon van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of de gloeidraad nog steeds intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Lexus IS wanneer deze niet meer werkt zonder aanwijsbare oorzaak . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Lexus IS motor rammelt als het koud is

Waar zit de hoornzekering op Lexus IS?

We zullen nu Zoek de locatie van de claxonzekering op uw Lexus IS . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de afhandeling van uw claxon regelt. We zullen om beurten u helpen zoek de zekering voor uw Lexus IS toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Lexus IS

.

We kijken eerst in de binnenste zekering van de claxon van uw Lexus IS. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. U kunt de exacte locatie bepalen dankzij de handleiding van uw Lexus IS.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om zoek de zekering van de claxon van uw Lexus IS , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Verwijder voorzichtig de zekering van de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders door naar het laatste deel van dit artikel en controleer je hoorn. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op de claxon van uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het hoornzekeringsrelais op uw Lexus IS vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus IS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw instructiehandleidingen als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn Lexus IS?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus IS, of de autoradiozekering Lexus IS, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector