Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de hoornzekering op Lexus NX?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meeste mensen voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus NX, en nog meer met de zekeringen erop. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de zekering van de claxon op uw Lexus NX. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de claxon van uw Lexus NX te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de claxon van uw Lexus NX .

Waarom de hoornzekering vervangen door Lexus NX?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de hoornzekering van uw Lexus NX door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u uw autohoorn niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus NX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de claxon van een Lexus NX als deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lexus NX vervangen?

Waar is de hoornzekering op Lexus NX?

We zullen nu Zoek naar de plaats van de claxonzekering op uw Lexus NX . De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais dat de oplossing voor het oplossen van uw hoorn regelt. We zullen om beurten u helpen vind de zekering voor uw Lexus NX toeter.

Vervang de zekering in de claxon van uw Lexus NX

.

We kijken eerst in de binnenste zekering van de claxon van uw Lexus NX. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lexus NX.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om zoek de zekering van de claxon van uw Lexus NX , moet het worden genoteerd als «hoorn».
  • Verwijder voorzichtig de zekering van de hoorn met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders door naar het laatste onderdeel van deze inhoud en controleer je hoorn. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering op uw claxon heeft vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw claxon.

Het hoornzekeringsrelais op uw Lexus NX vervangen

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het claxonrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus NX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het claxonrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw claxon te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Lexus NX-sleutelkaart vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van uw claxon kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus NX of de autoradiozekering Lexus NX, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector