Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperlichtzekering op Kia Xceed?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en desalniettemin brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Kia Xceed, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk gevolgen voor het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Kia Xceed. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Kia Xceed te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Kia Xceed .

Waarom knipperlichtzekeringen op Kia Xceed vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperlichtzekering van uw Kia Xceed door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je richtingaanwijzer werkt niet op Kia Xceed meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als beveiligingsapparaat om overspanning op uw Kia Xceed . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Kia Xceed wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe kan ik het interieurfilter van mijn Kia Xceed vervangen?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Kia Xceed?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Kia Xceed is. De richtingaanwijzers zijn verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw motorvoertuig zijn aangesloten op basis van het bouwjaar en de opties die het heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de vaste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen vind de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Kia Xceed .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Kia Xceed

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Kia Xceed. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Kia Xceed.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Kia Xceed te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «lichten» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de richtingaanwijzerzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u uw lichten weer in elkaar en test u ze.

Vervanging van het knipperlichtzekeringrelais van uw Kia Xceed

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Kia Xceed, deze zit dicht bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Kia Xceed te repareren?

Je weet het nu hoe vindt u de richtingaanwijzerzekering van uw motorvoertuig , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Kia Xceed of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Kia Xceed in de categorie Kia Xceed.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector