Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperzekering op Land Rover Freelander?

Moderne auto’s worden steeds meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we echter ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Freelander, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Helaas worden de zomers heter en heter en sommige functies, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk gevolgen voor het comfort van uw auto. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Freelander. Om dit te bereiken, zullen we eerst bekijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Freelander te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Land Rover Freelander .

Waarom knipperzekeringen op Land Rover Freelander vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de locatie van de knipperlichtzekering van uw Land Rover Freelander door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je richtingaanwijzer werkt niet op Land Rover Freelander meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Freelander te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen verander de richtingaanwijzerzekering van een Land Rover Freelander wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Land Rover Freelander?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Land Rover Freelander?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Land Rover Freelander is. De richtingaanwijzers zijn gerelateerd aan sommige elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen in uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Aan de andere kant is er naast de zekeringen ook een relais dat de werking van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Land Rover Freelander .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Land Rover Freelander

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Land Rover Freelander. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Freelander.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Land Rover Freelander te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
Hoe lees ik de foutcode op Land Rover Freelander?

Vervanging van het relais van de richtingaanwijzerzekering van uw Land Rover Freelander

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Freelander, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de positie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw zwaailichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Freelander of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector