Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de knipperzekering op Land Rover Range Rover Evoque ?

Moderne voertuigen zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover Evoque, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het relevant kan zijn om de richtingaanwijzerzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar is de richtingaanwijzerzekering op Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom knipperlichtzekeringen op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de knipperlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je richtingaanwijzer werkt niet op Land Rover Range Rover Evoque meer, als u al heeft gecontroleerd of de lamp niet is doorgebrand, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je moet weten dat het een lont is fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de richtingaanwijzerzekering van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op de Land Rover Range Rover Sport?

Waar is de richtingaanwijzerzekering op Land Rover Range Rover Evoque?

We gaan nu zoeken waar de knipperlichtzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque is. De richtingaanwijzers hebben betrekking op sommige elektronische componenten en er kunnen zekeringen in uw auto zijn die daarmee verband houden, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen ontdek de zekering en het richtingaanwijzerrelais op uw Land Rover Range Rover Evoque .

Vervanging van de interne richtingaanwijzerzekeringen van uw Land Rover Range Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van de richtingaanwijzers van uw Land Rover Range Rover Evoque. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de richtingaanwijzerzekering(en) van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontdekken , controleer alle zekeringen met het woord «lampjes» in hun naam.
  • Verwijder de richtingaanwijzerzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de zekering voor de richtingaanwijzers in uw auto hebt vervangen, zet u de lampen weer in elkaar en test u ze.
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Land Rover Range Rover?

Vervanging van het relais van de richtingaanwijzerzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het knipperlichtrelais in uw auto kunnen verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Range Rover Evoque, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het richtingaanwijzerrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw knipperlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de richtingaanwijzerzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Evoque, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector