Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airco op de Lexus GS?

Recente voertuigen worden steeds meer ontworpen met technologie en toch brengt dit ons comfort, we ondergaan helaas ook de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus GS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn fundamenteel, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw auto aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de aircozekering op uw Lexus GS. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de airconditioningzekering op uw Lexus GS te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lexus GS .

Waarom de zekering van de airconditioning op de Lexus GS vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lexus GS door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je airconditioning werkt niet op Lexus GS meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus GS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en met een eenvoudige visuele controle bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lexus GS wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lexus GS, wat kan ik doen?

Waar is de airconditioningzekering op de Lexus GS?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Lexus GS is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lexus GS .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lexus GS

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lexus GS. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus GS.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lexus GS te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lexus GS

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus GS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lexus GS

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus GS, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Lexus GS, aarzel dan niet om onze Lexus GS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector