Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airco op de Lexus GX?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas hebben we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus GX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn essentieel, dus problemen met airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de aircozekering op uw Lexus GX. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de zekering van de airconditioning op uw Lexus GX te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lexus GX .

Waarom de zekering van de airconditioning op de Lexus GX vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de locatie van de airconditioningzekering van uw Lexus GX door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je airconditioning werkt niet op Lexus GX meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus GX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lexus GX wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke oorzaak .

Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Lexus GX, wat te doen?

Waar is de airconditioningzekering op de Lexus GX?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Lexus GX is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een vind het zekering- en airconditioningrelais op uw Lexus GX .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lexus GX

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lexus GX. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte positie dankzij de handleiding van uw Lexus GX.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lexus GX te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lexus GX

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus GX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Lexus GX controleren?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus GX of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lexus GX in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector