Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airco op de Lexus NX?

Moderne auto’s worden steeds meer ontworpen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus NX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn fundamenteel, dus problemen met airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de aircozekering op uw Lexus NX. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de airco-zekering op uw Lexus NX te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lexus NX .

Waarom de airconditioningzekering op Lexus NX vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lexus NX door het voordeel van het veranderen. U kunt ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je airconditioning werkt niet op Lexus NX Als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lexus NX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lexus NX als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Lexus NX

Waar is de airconditioningzekering op de Lexus NX?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Lexus NX is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin, naast de zekeringen, is er ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lexus NX .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lexus NX

.

We zullen eerst ingaan op de interne zekeringen van het aircosysteem van uw Lexus NX. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus NX.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lexus NX te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van de airconditioning zekering relais van uw Lexus NX

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen verifiëren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus NX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Mijn Lexus NX trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Lexus NX of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector