Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioner op Lexus IS?

Recente auto’s worden steeds meer gebouwd met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus IS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw auto aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Lexus IS. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Lexus IS te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lexus IS .

Waarom de airconditioningzekering op Lexus IS vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lexus IS door de interesse om het te veranderen. Je zou kunnen ervaren alsof je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je airconditioning werkt niet op Lexus IS meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airconditioningzekering van een Lexus IS wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Lexus IS aan?

Waar is de airconditioningzekering op Lexus IS?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Lexus IS is. Het airconditioningssysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn gebaseerd op het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. Wij helpen u na elkaar ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lexus IS .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lexus IS

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het aircosysteem van uw Lexus IS. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus IS.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lexus IS te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lexus IS

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Lexus IS, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lexus IS DIE stationair problemen hebben

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Lexus IS, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Als je meer handleidingen over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector