Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Discovery Sport?

Recente voertuigen worden meer en meer ontworpen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn fundamenteel, dus problemen met airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Discovery Sport te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Land Rover Discovery Sport .

Waarom de airconditioningzekering op de Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Discovery Sport door het voordeel van het veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Discovery Sport meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer gemakkelijke visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Discovery Sport als deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Land Rover Discovery?

Waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Discovery Sport?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Land Rover Discovery Sport is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Land Rover Discovery Sport .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Discovery Sport

.

We zullen eerst ingaan op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Discovery Sport. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Lees de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Land Rover Discovery Sport te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Discovery, wat te doen?

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Land Rover Discovery Sport

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Discovery Sport, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handboek als u het niet kunt vinden. Dit is meestal het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery Sport of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector