Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Evoque?

Moderne voertuigen zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn essentieel, dus een storing in de airconditioning zal ongetwijfeld het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de aircozekering op uw Land Rover Evoque. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Evoque .

Waarom de airconditioningzekering op de Land Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. Je zou kunnen ervaren alsof je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Evoque meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer gemakkelijke visuele controle. Over het algemeen wil je dat vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Evoque wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Evoque-injectoren te reinigen?

Waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Evoque?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Land Rover Evoque is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning beheert. Wij helpen u na elkaar zoek het zekering- en airconditioningrelais op uw Land Rover Evoque .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Evoque

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Evoque. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen aan de hand van de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Lees de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Land Rover Evoque te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Land Rover Evoque

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Evoque, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Evoque, wat te doen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector