Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover LR4?

Recente auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de keerzijde. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover LR4, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn fundamenteel, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig aantasten. In deze post proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook vind de zekering van de airconditioning op uw Land Rover LR4. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de airconditioning op uw Land Rover LR4 te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op de Land Rover LR4 .

Waarom de airconditioningzekering op de Land Rover LR4 vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover LR4 door de interesse om het te veranderen. Je zou kunnen ervaren alsof je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Land Rover LR4 meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover LR4 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover LR4 wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Servicelampje Land Rover LR4 uitschakelen

Waar is de airconditioningzekering op de Land Rover LR4?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Land Rover LR4 is. Het airconditioningssysteem is verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen op uw auto enkele zekeringen zijn aangesloten op basis van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de correcte werking van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Land Rover LR4 .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover LR4

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover LR4. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover LR4.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Land Rover LR4 te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Land Rover LR4

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover LR4, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Kijk aan de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg je gebruikershandleiding als je het niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe start ik een Land Rover LR4?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover LR4 of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector