Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Range Rover Sport?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is in onze Land Rover Range Rover Sport, laat staan ​​in de buurt van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn essentieel, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw auto. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook vind de zekering van de airconditioning op uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover Sport .

Waarom de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover Sport vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Range Rover Sport door de interesse om het te veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Range Rover Sport Als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en met een eenvoudige visuele controle bevestigen dat het filament nog intact is. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Range Rover Sport wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe start ik een Land Rover Range Rover?

Waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover Sport?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Land Rover Range Rover Sport is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de correcte werking van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Land Rover Range Rover Sport .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Range Rover Sport

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Sport.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Land Rover Range Rover Sport te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Land Rover Range Rover Sport

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover Sport, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Sport of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector