Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Range Rover?

Moderne auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning zal onvermijdelijk het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke situaties het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover .

Waarom de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Range Rover door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In feite, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Range Rover meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Range Rover wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke uitleg .

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover verwijderen?

Waar is de airconditioningzekering op de Land Rover Range Rover?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Land Rover Range Rover is. Het airconditioningssysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de correcte werking van uw airconditioning regelt. We zullen u een voor een helpen ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Land Rover Range Rover .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Range Rover

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Land Rover Range Rover te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Range Rover vervangen?

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Land Rover Range Rover

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic afdekking.
  • Kijk aan de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg je gebruikershandleiding als je het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op de Land Rover Range Rover of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector