Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Lincoln MKX?

Recente auto’s worden steeds meer met technologie gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we hebben helaas ook de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln MKX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers steeds heter en sommige opties, zoals airconditioning, zijn onmisbaar, dus problemen met airconditioning zullen ongetwijfeld het comfort van uw voertuig beïnvloeden. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de airconditioningzekering op uw Lincoln MKX. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke scenario’s het belangrijk kan zijn om de zekering van de airconditioning op uw Lincoln MKX te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lincoln MKX .

Waarom de zekering van de airconditioning op de Lincoln MKX vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lincoln MKX door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. In werkelijkheid, als je airconditioning werkt niet op Lincoln MKX meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsapparaat om overspanning op uw Lincoln MKX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Lincoln MKX wanneer deze niet meer werkt zonder duidelijke oorzaak .

Weiterlesen:
Hoe remblokken van mijn Lincoln MKX vervangen?

Waar is de airconditioningzekering op de Lincoln MKX?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning smelt op uw Lincoln MKX is. Het airconditioningssysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld op basis van het jaar en de opties die het heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. We helpen u een voor een ontdek het zekering- en airconditioningrelais op uw Lincoln MKX .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lincoln MKX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lincoln MKX. Om dit te doen, moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lincoln MKX.

  • Ga door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering (en) van uw Lincoln MKX te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het zekeringsrelais van uw Lincoln MKX

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln MKX, deze bevindt zich dicht bij uw accu onder een plastic kap.
  • Controleer de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of controleer uw handboek als u het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Lambdasonde probleem op Lincoln MKX

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lincoln MKX of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKX in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector