Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Kia Xceed?

Moderne auto’s worden steeds meer uitgerust met techniek en toch brengt dit ons comfort, helaas gaan we ook door de nadelen heen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Kia Xceed, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen komen. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn van fundamenteel belang, dus problemen met de airconditioning zullen onvermijdelijk van invloed zijn op het comfort van uw auto. In dit artikel proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Kia Xceed. Hiervoor bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de airconditioningzekering van uw Kia Xceed te vervangen, waar is de airconditioningzekering op Kia Xceed .

Waarom de airconditioningzekering op Kia Xceed vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airconditioningzekering van uw Kia Xceed door het voordeel van het veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Kia Xceed meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Kia Xceed . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de airco zekering van een Kia Xceed wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Remlicht Kia Xceed blijft branden, wat te doen?

Waar is de airconditioningzekering op Kia Xceed?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Kia Xceed is. Het airconditioningsysteem is gerelateerd aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen in uw auto zijn, afhankelijk van het jaar en de opties die het heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning beheert. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en airconditioningrelais op uw Kia Xceed .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Kia Xceed

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Kia Xceed. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Kia Xceed.

  • Doorloop de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering(en) van uw Kia Xceed te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Kia Xceed

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Kia Xceed, deze zit dicht bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlicht Kia Xceed uit?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Kia Xceed of de claxonzekering, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Als je meer tutorials over de Kia Xceed wilt, ga dan naar onze Kia Xceed-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector