Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Land Rover Defender ?

Recente auto’s worden steeds meer met techniek ontworpen en desondanks brengt dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Defender, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus problemen met de airconditioning zullen ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de airconditioningzekering op uw Land Rover Defender. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien in welke situaties het belangrijk kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Defender te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Land Rover Defender .

Waarom de airconditioningzekering op Land Rover Defender vervangen?

.

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Defender door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Het is duidelijk dat als je airconditioning werkt niet op Land Rover Defender meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Defender te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Defender wanneer deze zonder duidelijke reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Land Rover Defender, wat te doen?

Waar is de airconditioningzekering op Land Rover Defender?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Land Rover Defender is. Het airconditioningsysteem is verbonden met verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en het airconditioningrelais op uw Land Rover Defender .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Defender

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Defender. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Defender.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering(en) van uw Land Rover Defender te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Land Rover Defender

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Defender, deze zit dicht bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais of raadpleeg uw gebruikershandleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van de Land Rover Defender vervangen?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Defender of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Defender, aarzel dan niet om onze Land Rover Defender-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector