Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Land Rover Discovery?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, helaas lopen we ook tegen de nadelen aan. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn essentieel, dus problemen met de airconditioning zullen onvermijdelijk het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit bericht proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, bekijken we eerst in welke situaties het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Discovery te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Land Rover Discovery .

Waarom de airconditioningzekering op Land Rover Discovery vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airco-zekering van uw Land Rover Discovery door de interesse om het te veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Discovery meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Discovery wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Land Rover Discovery touchscreen werkt niet

Waar is de airconditioningzekering op Land Rover Discovery?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Land Rover Discovery is. Het airconditioningsysteem is verbonden met verschillende elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen op uw auto zijn aangesloten, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning regelt. We zullen je de een na de ander helpen zoek de zekering en het airconditioningrelais op uw Land Rover Discovery .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Discovery

.

We concentreren ons eerst op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Discovery. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering(en) van uw Land Rover Discovery te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Land Rover Discovery

Ten slotte bekijken we nu hoe u de status van het airconditioningrelais in uw auto kunt controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Discovery, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning op een Land Rover Discovery aan?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery, of de claxonzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector