Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Land Rover Freelander?

Recente voertuigen worden steeds meer met techniek ontworpen en hoewel dit ons comfort brengt, ondervinden wij helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Freelander, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een airconditioningprobleem zal ongetwijfeld het comfort van uw auto beïnvloeden. In dit bericht proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor vind de airconditioningzekering op uw Land Rover Freelander. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de airconditioningzekering op uw Land Rover Freelander te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Land Rover Freelander .

Waarom de airconditioningzekering op Land Rover Freelander vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Freelander door de interesse om het te veranderen. U kunt mogelijk ervaren dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Freelander meer, als je het al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt onderzocht of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Freelander te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airco zekering van een Land Rover Freelander wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Land Rover Freelander

Waar is de airconditioningzekering op Land Rover Freelander?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Land Rover Freelander is. Het airconditioningsysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen verschillende zekeringen op uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat het juiste proces van uw airconditioning regelt. We zullen je één voor één helpen ontdek de zekering en airconditioning relais op uw Land Rover Freelander .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Freelander

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Freelander. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Freelander.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Land Rover Freelander te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect raakt, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Land Rover Freelander

Ten slotte bekijken we nu hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Freelander, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais of controleer uw handboek als u het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Freelander?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Freelander of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze artikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Freelander, aarzel dan niet om onze Land Rover Freelander categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector