Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Land Rover Range Rover Evoque ?

Moderne voertuigen worden steeds meer met techniek gebouwd en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de keerzijden. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover Evoque, laat staan ​​dat we in de buurt komen van de zekeringen erop. Helaas worden de zomers heter en heter en sommige opties zoals airconditioning zijn onmisbaar, dus een storing in de airconditioning heeft onvermijdelijk invloed op het comfort van uw voertuig. In dit artikel proberen we je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en vooral ook vind de airconditioningzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit voor elkaar te krijgen, bekijken we eerst in welke situaties het van belang kan zijn om de airconditioningzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom de airconditioningzekering op Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. Je hebt misschien het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Eigenlijk, als je airconditioning werkt niet op Land Rover Range Rover Evoque meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de airconditioningzekering van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer deze zonder aanwijsbare reden niet meer werkt .

Weiterlesen:
Hoe servicelicht Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen

Waar is de airconditioningzekering op Land Rover Range Rover Evoque?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Land Rover Range Rover Evoque is. Het airconditioningsysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische elementen en er kunnen enkele zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Desalniettemin is er naast de zekeringen ook een relais dat de juiste procedure van uw airconditioning beheert. We zullen je één voor één helpen zoek de zekering en airconditioning relais op uw Land Rover Range Rover Evoque .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Land Rover Range Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Land Rover Range Rover Evoque. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioning zekering(en) van uw Land Rover Range Rover Evoque te vinden , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw auto hebt vervangen, zet u hem weer in elkaar en test u uw airconditioning.
Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Range Rover Evoque blijft branden, wat te doen?

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Land Rover Range Rover Evoque

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we de status van het airconditioningrelais in uw auto kunnen controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je naar de kant van je motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Land Rover Range Rover Evoque, deze zit dicht bij uw accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de kap voor de locatie van het airconditioningrelais, of raadpleeg uw handleiding als u deze niet kunt vinden. Dit is in de meeste gevallen het compressorrelais van de airconditioning.
  • Vervang het relais door een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw auto kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover Evoque of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoudsartikelen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector