Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Lexus UX?

Recente auto’s zijn meer en meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Lexus UX, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. Helaas worden de zomers heter en heter, en sommige opties zoals airconditioning zijn van fundamenteel belang, dus problemen met de airconditioning zullen onvermijdelijk van invloed zijn op het comfort van uw voertuig. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de airconditioningzekering op uw Lexus UX. Om dit te bereiken, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de airconditioningzekering op uw Lexus UX te vervangen en vervolgens waar is de airconditioningzekering op Lexus UX .

Waarom de airconditioningzekering op Lexus UX vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airconditioningzekering van uw Lexus UX door het voordeel van het veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je lont is gesprongen, maar je weet het niet zeker. Inderdaad, als je airconditioning werkt niet op Lexus UX meer, als je hem al hebt opgeladen, hebt gecontroleerd op mogelijke lekken in het systeem en als je hebt gecontroleerd of de airconditioningcompressor functioneert, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Je zou moeten weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus UX . te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de airconditioning zekering van een Lexus UX wanneer deze het niet meer doet zonder duidelijke verklaring .

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lexus UX reinigen?

Waar is de airconditioningzekering op Lexus UX?

We gaan nu zoeken waar de airconditioning zekering op uw Lexus UX is. Het airconditioningsysteem is gekoppeld aan verschillende elektronische componenten en er kunnen verschillende zekeringen aan uw auto zijn gekoppeld, afhankelijk van het jaar en de opties die deze heeft. Naast de zekeringen is er echter ook een relais dat de juiste werking van uw airconditioning regelt. We helpen je een voor een zoek de zekering en airconditioningrelais op uw Lexus UX .

Vervanging van de interne airconditioningzekeringen van uw Lexus UX

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekeringen van het airconditioningsysteem van uw Lexus UX. Hiervoor moet je naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Lexus UX.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast om de airconditioningzekering(en) van uw Lexus UX te lokaliseren , controleer alle zekeringen met het woord «airconditioning» in hun naam.
  • Verwijder de airconditioningzekering (en) voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als een van deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering . Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airconditioningzekering in uw motorvoertuig hebt vervangen, zet u de airconditioning weer in elkaar en test u deze.

Vervanging van het airconditioningzekeringrelais van uw Lexus UX

Ten slotte bekijken we nu hoe we de status van het airconditioningrelais in uw motorvoertuig kunnen controleren. Om dit te bereiken, moet u naar de kant van uw motorcompartiment gaan:

  • Open de zekeringkast van je Lexus UX, deze zit vlakbij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de omslag voor de locatie van het airconditioningrelais, of controleer uw handboek als u het niet kunt vinden. Dit is meestal het relais van de airconditioningcompressor.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw airconditioning te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lexus UX?

Je weet het nu hoe u de airconditioningzekering van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Lexus UX, of de claxonzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Als je meer tutorials over de Lexus UX wilt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector