Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op de Lexus NX?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus NX, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus NX. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de raamzekering van uw Lexus NX te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Lexus NX hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus NX vervangen?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de raamhefferzekering van uw Lexus NX door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Uiteraard, als jij problemen hebben met het raam van uw motorvoertuig, of het nu geblokkeerd is, of het elektrisch bedienbare raam van uw Lexus NX niet meer omhoog gaat is het sterk mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus NX te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Lexus NX als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lexus NX aanpassen?

Waar is de zekering van de raamopener op de Lexus NX?

We zullen nu zoek de zekering in het elektrisch bedienbare venster van uw Lexus NX . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus NX .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Lexus NX

.

We concentreren ons eerst op de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus NX. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte locatie bepalen aan de hand van de handleiding van uw Lexus NX.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Lexus NX , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Lexus NX-raamliftmotor of de voedingskabels controleren.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe om te gaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Lexus NX doorbrandt na het vervangen?

Eindelijk zullen we nu ontdekken hoe we ermee omgaan als de raamliftzekering van uw Lexus NX is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om te controleren of u daartoe in staat bent, in elk ander geval brengt u uw auto naar uw garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lexus NX verwijderen?

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden Als u andere zekeringen zoekt, zoals de startzekering op Lexus NX of de airconditioningzekering, aarzel dan niet om onze webinhoud over deze zekeringen te raadplegen.

Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector