Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op Lexus ES?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, gaan we helaas ook door de nadelen. De meesten van ons voelen zich ongemakkelijk bij alles wat elektrisch is op onze Lexus ES, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus ES. Om dit te doen, gaan we eerst ontdekken in welke scenario’s het relevant kan zijn om de raamzekering van uw Lexus ES te vervangen, en vervolgens waar de raamzekering van uw Lexus ES hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus ES vervangen?

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de raamhefferzekering van uw Lexus ES door de betekenis van het veranderen ervan. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. In feite, als jij complicaties hebben als uw autoruit vastzit of als de ruit van uw Lexus ES niet meer omhoog gaat is het sterk mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Lexus ES te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en onderzoeken of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Lexus ES wanneer de ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Lexus ES, wat moet ik doen?

Waar zit de zekering van de raambediening op Lexus ES?

We zullen nu zoek naar de zekering in het elektrische raam van uw Lexus ES . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus ES .

Locatie van de zekering ruitbediening van uw Lexus ES

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus ES. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw auto te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt. U vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lexus ES.

  • Blader door de instructiehandleiding op het deksel van de zekeringkast naar zoek de raamzekering op uw Lexus ES , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Lexus ES raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de zekering van uw autoruit hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe doorgaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Lexus ES doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken wat we moeten doen als de raamliftzekering van uw Lexus ES is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te verifiëren of je het kunt, breng in elk ander geval je auto naar je monteur.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Lexus ES die alleen accelereert

.

Je weet het nu hoe u de zekering voor de raamlift van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Lexus ES, of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Kijk voor meer tips over de Lexus ES in de categorie Lexus ES.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector