Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een elektrische raamzekering op Lexus IS?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch brengt dit ons comfort, we gaan helaas ook de nadelen door. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lexus IS, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht gaan we proberen je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook zoek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus IS. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de raamzekering van uw Lexus IS te vervangen, daarna waar de raamzekering van uw Lexus IS hij precies is.

Waarom de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus IS vervangen?

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de raamhefferzekering van uw Lexus IS door het voordeel van het veranderen. U heeft mogelijk het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Uiteraard, als jij problemen heeft met het raam van uw motorvoertuig, of het nu geblokkeerd is, of het elektrisch bedienbare raam van uw Lexus IS niet meer omhoog gaat is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Lexus IS te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamheffer van een Lexus IS als de ruit niet meer werkt . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Hoe Lexus IS-injectoren te reinigen?

Waar zit de zekering van de raamopener op Lexus IS?

We zullen nu zoek de zekering in het elektrisch bedienbare raam van uw Lexus IS . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is in de meeste gevallen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen ontdek de zekering voor het elektrisch raam van uw Lexus IS .

Plaatsing van de zekering ruitbediening van uw Lexus IS

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van het elektrisch raam van uw Lexus IS. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt ontdekken, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Lexus IS.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de raamzekering op uw Lexus IS , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering in kwestie voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Lexus IS raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe doorgaan als de zekering van het elektrisch raam van mijn Lexus IS doorbrandt na het vervangen?

Ten slotte zullen we nu ontdekken hoe we ermee omgaan als de raamliftzekering van uw Lexus IS is gesprongen na vervanging . Hier zijn een paar punten om zelf te controleren of u daartoe in staat bent, in ieder ander geval brengt u uw voertuig naar uw garage.

  • Verwijder uw portierbekleding

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Lambdasondeprobleem op Lexus IS

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Lexus IS of de airconditioningzekering, denk dan niet twee keer na om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector