Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Land Rover Evoque?

Moderne auto’s worden steeds meer ontworpen met technologie en dit brengt ons toch comfort, we hebben echter ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Evoque, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de zekering van de airbag op uw Land Rover Evoque. Om dit te doen, zullen we eerst kijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de airbag van uw Land Rover Evoque te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de airbag van uw Land Rover Evoque .

Waarom de zekering van de airbag op de Land Rover Evoque vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airbagzekering van uw Land Rover Evoque door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Land Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog steeds onbeschadigd is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Land Rover Evoque als ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Evoque?

Waar is de zekering voor de airbag op de Land Rover Evoque?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de airbag in uw Land Rover Evoque. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die het juiste proces van uw airbag regelen. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Land Rover Evoque te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de airbag van uw Land Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de airbag van uw Land Rover Evoque. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Evoque.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om ontdek de airbag van uw Land Rover Evoque , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De zekering van de airbagzekering van uw Land Rover Evoque vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Evoque, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais of uw instructiehandleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Stoel zit Land Rover Evoque vast

Je weet het nu hoe je de zekering van de airbag van je auto kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Evoque, of de autoradiozekering Land Rover Evoque, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze inhoudsartikelen over deze zekeringen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector