Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Land Rover Range Rover?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en toch brengt dit ons comfort, we gaan echter ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de airbag op uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de airbag van uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de airbag van uw Land Rover Range Rover .

Waarom de zekering van de airbag op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de airbagzekering van uw Land Rover Range Rover door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Land Rover Range Rover wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Land Rover Range Rover Evoque van binnenuit?

Waar is de zekering voor de airbag op de Land Rover Range Rover?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de airbag in uw Land Rover Range Rover te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de goede werking van uw airbag regelen. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Land Rover Range Rover te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de airbag van uw Land Rover Range Rover

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de airbag van uw Land Rover Range Rover. Hiervoor moet u wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte positie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de airbag van uw Land Rover Range Rover , moet worden vermeld onder de naam «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Hoe lees ik de foutcode op Land Rover Range Rover Evoque?

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Land Rover Range Rover vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais of uw instructiehandleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Range Rover, of de autoradiozekering Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector