Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Lincoln Navigator?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort biedt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Lincoln Navigator, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Lincoln Navigator. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de zekering van de airbag van uw Lincoln Navigator te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de airbag van uw Lincoln Navigator .

Waarom de zekering van de airbag op de Lincoln Navigator vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze richtlijn op de plaats van de airbagzekering van uw Lincoln Navigator door de interesse om het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Lincoln Navigator te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Lincoln Navigator als deze zonder uitleg niet meer werkt . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Weggedrag problemen Lincoln Navigator

Waar is de zekering voor de airbag op de Lincoln Navigator?

.

We zullen nu Zoek naar de zekering voor de airbag in uw Lincoln Navigator. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste procedure van uw airbag regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Lincoln Navigator te vinden.

Vervanging van de binnenste zekering van de airbag van uw Lincoln Navigator

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de airbag van uw Lincoln Navigator. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie in de handleiding van uw Lincoln Navigator.

  • Blader door de instructies op het deksel van de zekeringkast naar vind de airbag van uw Lincoln Navigator , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste deel van deze richtlijn en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Lincoln Navigator vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van uw Lincoln Navigator, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het airbagrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
GPS Lincoln Navigator werkt niet Lincoln Navigator

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw auto kunt vinden Als u andere zekeringen probeert te vinden, zoals de startzekering op Lincoln Navigator of de autoradiozekering Lincoln Navigator, denk dan niet twee keer na om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector