Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Land Rover Defender ?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, ondergaan we helaas ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Defender, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht zullen we proberen je te helpen om repareer uw zekeringcomplicaties en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Land Rover Defender. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken in welke scenario’s het van belang kan zijn om de zekering van de airbag van uw Land Rover Defender te vervangen, en vervolgens waar zit de zekering van de airbag van uw Land Rover Defender .

Waarom de airbagzekering op Land Rover Defender vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de airbagzekering van uw Land Rover Defender door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het uiterst goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat een zekering werkt als een beveiligingssysteem om overspanning op uw Land Rover Defender te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Land Rover Defender wanneer deze zonder reden niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Hoe start je een Land Rover Defender?

Waar is de zekering voor de airbag op Land Rover Defender?

.

We zullen nu zoek naar de zekering voor de airbag in uw Land Rover Defender. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Er is echter een zekering en een relais die de juiste werking van uw airbag regelt. We zullen u om de beurt helpen zoek de zekering voor de airbag van uw Land Rover Defender .

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Land Rover Defender

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de airbag van uw Land Rover Defender. Om dit te doen moet je ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de gebruikershandleiding van uw Land Rover Defender.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om vind de airbag van uw Land Rover Defender , moet worden vermeld onder de naam «Airbag» .
  • Verwijder de zekering aandachtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw monteur brengen zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Land Rover Defender vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit te doen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Defender, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Land Rover Defender?

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Defender, of de autoradiozekering Land Rover Defender, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in onze artikelen over deze zekeringen.

Als u meer informatie over de Land Rover Defender wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector