Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Land Rover Discovery Sport?

Moderne auto’s worden steeds meer voorzien van techniek en toch geeft dit ons comfort, helaas ondergaan we ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Discovery Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Land Rover Discovery Sport. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het correct kan zijn om de zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen, daarna waar is de zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery Sport .

Waarom de zekering van de airbag op de Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze inhoud op de plaats van de airbagzekering van uw Land Rover Discovery Sport door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering werkt als een veiligheidssysteem om overspanning op uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Land Rover Discovery Sport wanneer deze zonder reden niet meer werkt . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover Discovery te repareren?

Waar zit de zekering voor de airbag op Land Rover Discovery Sport?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de airbag in uw Land Rover Discovery Sport. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de juiste werking van uw airbag regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de airbag van uw Land Rover Discovery Sport te lokaliseren.

Vervanging van de binnenste zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery Sport

.

We zullen eerst ingaan op de interne zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery Sport. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u kunt de exacte positie bepalen dankzij de gebruikershandleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

  • Ga door de instructies op het deksel van de zekeringkast naar zoek de airbag van uw Land Rover Discovery Sport , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van deze inhoud en controleer de stroomtoevoer naar uw airbag. Als laatste oplossing kunt u uw voertuig naar uw autotechnicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op Land Rover Discovery Sport veranderen?

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Land Rover Discovery Sport vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Discovery Sport, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw motorvoertuig kunt lokaliseren , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery Sport of de autoradiozekering Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen die aan deze zekeringen zijn gewijd.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector