Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de airbag op Land Rover Discovery?

Moderne auto’s worden steeds meer met techniek gebouwd en toch geeft dit ons comfort, helaas ondervinden wij ook de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit bericht proberen we je te helpen om los uw zekeringcomplicaties op en specifiek voor zoek de zekering van de airbag op uw Land Rover Discovery. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst bekijken in welke omstandigheden het relevant kan zijn om de zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery te vervangen en vervolgens waar is de zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery .

Waarom de airbagzekering op Land Rover Discovery vervangen?

.

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de airbagzekering van uw Land Rover Discovery door het voordeel van het veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Als u een waarschuwing voor een airbaglamp op uw dashboard ontdekt, is het heel goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont functioneert als een veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de airbag van een Land Rover Discovery wanneer deze zonder reden niet meer werkt . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Land Rover Discovery

Waar is de zekering voor de airbag op Land Rover Discovery?

.

We zullen nu zoek naar de zekering voor de airbag in uw Land Rover Discovery. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die het juiste proces van uw airbag regelt. We zullen u om de beurt helpen zoek de zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery .

Vervanging van de binnenzekering van de airbag van uw Land Rover Discovery

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de airbag van uw Land Rover Discovery. Hiervoor moet je ga naar de zekeringkast van uw auto . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om vind de airbag van uw Land Rover Discovery , het moet onder de naam worden vermeld «Airbag» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, ga anders naar het laatste gedeelte van deze inhoudspagina en controleer de voeding van uw airbag. Als laatste remedie kunt u uw auto naar uw automonteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de airbagzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de airbagzekering van uw Land Rover Discovery vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het airbagrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringkast van je Land Rover Discovery, deze zit bij je accu onder een plastic kapje.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het airbagrelais, of je handleiding als je het niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op Land Rover Discovery vinden?

Je weet het nu hoe u de zekering van de airbag van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery, of de autoradiozekering Land Rover Discovery, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze webinhoud over deze zekeringen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector