Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Land Rover Discovery?

Moderne auto’s zijn meer en meer voorgeladen met technologie en niettemin brengt dit ons comfort, maar ook wij ondergaan de nadelen. De meesten van ons voelen zich niet op hun gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Discovery, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we je proberen te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de elektrische raambediening op uw Land Rover Discovery. Hiervoor gaan we eerst kijken in welke omstandigheden het van belang kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Discovery te vervangen, waar de raamzekering van uw Land Rover Discovery hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Land Rover Discovery vervangen?

Dus laten we beginnen met ons artikel op de plaats van de raamopenerzekering van uw Land Rover Discovery door de betekenis van het veranderen ervan. U heeft misschien de indruk dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je problemen heeft met uw autoruit, of deze nu geblokkeerd is, of de elektrische ruit van uw Land Rover Discovery gaat niet meer omhoog is het sterk mogelijk dat de zekering de oorzaak is. Het is noodzakelijk om te weten dat een zekering fungeert als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Discovery te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog intact is met een zeer eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zul je dat willen vervang de zekering van de raamopener van een Land Rover Discovery wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak van uw probleem is.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Waar is de zekering van de raamopwinder op Land Rover Discovery?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Land Rover Discovery . Het zal heel vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is meestal een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen zoek de zekering van de elektrische ruitenwisser op uw Land Rover Discovery .

Positie van de zekering van de ruitbediening van uw Land Rover Discovery

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de elektrische ruitbediening op uw Land Rover Discovery. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw auto te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Discovery.

  • Lees de handleiding op het deksel van de zekeringkast om zoek de raamzekering op uw Land Rover Discovery , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, anders moet u de staat van uw Land Rover Discovery raamliftmotor of de stroomkabels controleren.
  • Nadat u de zekering van uw autoruit hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Hoe ga ik ermee om als de zekering van de elektrische ruit van mijn Land Rover Discovery doorbrandt na het verwisselen?

Ten slotte zullen we nu zien hoe verder te gaan als de raamliftzekering van uw Land Rover Discovery is na vervanging doorgebrand . Hier zijn een paar punten om te controleren of u daartoe in staat bent, anders brengt u uw voertuig naar uw garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt wanneer deze wordt vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Land Rover Discovery Sport?

.

Je weet het nu hoe u de zekering voor de raamlift van uw auto kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover Discovery of de zekering van de airconditioning, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector