Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Land Rover Range Rover Evoque?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, nemen we helaas ook de nadelen door. De meesten van ons voelen zich niet op ons gemak met iets dat elektrisch is op onze Land Rover Range Rover Evoque, laat staan ​​dat we in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel gaan we je proberen te helpen om los uw zekeringproblemen op en specifiek voor vind de zekering van de ruitbediening op uw Land Rover Range Rover Evoque. Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken in welke omstandigheden het belangrijk kan zijn om de raamzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen en vervolgens waar de raamzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque hij precies is.

Waarom de zekering van de ruitbediening van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen op de plaats van de raamopenerzekering van uw Land Rover Range Rover Evoque door de betekenis van het veranderen ervan. U heeft misschien het gevoel dat uw zekering is gesprongen, maar u weet het niet zeker. Eigenlijk, als je problemen heeft met de ruit van uw motorvoertuig, als deze vastzit, of als de elektrische ruit van uw Land Rover Range Rover Evoque niet meer omhoog gaat is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is essentieel om te weten dat een lont werkt als een beveiligingsapparaat om overspanning op uw Land Rover Range Rover Evoque te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning doorlaat en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en onderzoeken of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen wil je dat vervang de zekering van de raamheffer van een Land Rover Range Rover Evoque wanneer de elektrische ruit niet meer werkt . Als uw batterij naar behoren werkt, is het mogelijk de zekering die de oorzaak is van uw probleem.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover Range Rover Sport?

Waar is de zekering van de raamopwinder op Land Rover Range Rover Evoque?

We zullen nu probeer de zekering te vinden in de elektrische ruit van uw Land Rover Range Rover Evoque . Het zal vaak waaien als uw raam vastloopt. De zekering is over het algemeen een zekering van 30 ampère. Wij zullen je helpen vind de zekering van de elektrische ruitbediening op uw Land Rover Range Rover Evoque .

Plaatsing van de zekering van de ruitbediening van uw Land Rover Range Rover Evoque

.

We zullen ons eerst concentreren op de zekering van de elektrische ruitbediening op uw Land Rover Range Rover Evoque. Hiervoor heb je om naar de zekeringkast van uw motorvoertuig te gaan . Als u het niet kunt vinden, houd er dan rekening mee dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u vindt de exacte locatie dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque.

  • Blader door de gebruikershandleiding op het deksel van de zekeringkast naar vind de raamzekering op uw Land Rover Range Rover Evoque , moet worden opgemerkt als “Elektrisch bedienbare raam” / ”raambediening”.
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als deze defect is, vervang deze dan door een nieuwe zekering, in elk ander geval moet u de staat van uw Land Rover Range Rover Evoque raamliftmotor of de stroomkabels onderzoeken.
  • Nadat u de raamzekering van uw motorvoertuig hebt vervangen, plaatst u deze weer in elkaar en test u uw ramen.

Wat te doen als de zekering van de elektrische raambediening van mijn Land Rover Range Rover Evoque doorbrandt na het vervangen?

Eindelijk zullen we nu ontdekken hoe verder te gaan als de zekering van de raamlift van uw Land Rover Range Rover Evoque is doorgebrand na vervanging . Hier zijn een paar punten om te controleren of u daartoe in staat bent, in elk ander geval brengt u uw auto naar uw garage.

  • Haal je portierbekleding eruit

    .

  • Controleer of uw zekering doorbrandt nadat deze is vervangen of wanneer u uw elektrische ruit bedient.
  • Als het ontploft zonder dat je het vastpakt, zoek dan naar een kortsluiting in de balk die deze lont verwerkt
  • Als de zekering alleen doorbrandt als u de raamopener bedient, zoek dan naar de kortsluiting in de motoreenheid van de elektrische ruit en in de portierbekleding
Weiterlesen:
Hoe servicelicht Land Rover Range Rover uit te schakelen

.

Je weet het nu hoe u de raamliftzekering van uw motorvoertuig kunt vinden Als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op de Land Rover Range Rover Evoque of de zekering van de airconditioning, aarzel dan niet om onze webinhoud te raadplegen die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector