Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover LR4?

Moderne auto’s worden meer en meer ontworpen met technologie en toch brengt dit ons comfort, we gaan helaas ook door de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover LR4, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Land Rover LR4. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover LR4 te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover LR4 .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Land Rover LR4 vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover LR4 door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is functioneert als een veiligheidseenheid om overspanning op uw Land Rover LR4 te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en controleren of het filament nog steeds onbeschadigd is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Land Rover LR4 wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij effectief werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover LR4?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover LR4?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Land Rover LR4. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Niettemin is er een zekering en een relais die de juiste procedure van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover LR4 te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover LR4

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover LR4. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte locatie ontdekken dankzij de instructies van uw Land Rover LR4.

  • Blader door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover LR4 , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover LR4 vervangen

Ten slotte gaan we nu kijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover LR4, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen, of vervang het door een nieuw
Weiterlesen:
Wanneer de remschijven van de Land Rover LR4 vervangen?

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , als u op zoek bent naar andere zekeringen zoals de startzekering op Land Rover LR4 of de zekering van de autoradio, aarzel dan niet om onze artikelen over deze zekeringen te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector