Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover Sport?

Moderne auto’s zijn steeds meer uitgerust met technologie en toch geeft dit ons comfort, we gaan echter ook door de keerzijde. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover Sport, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In dit artikel proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en vooral ook ontdek de zekering van de parkeerlichten op uw Land Rover Range Rover Sport. Om dit te bereiken, kijken we eerst in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover Sport .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Land Rover Range Rover Sport vervangen?

.

Dus laten we ons artikel beginnen op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Sport door het te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is noodzakelijk om te weten dat een lont fungeert als een beveiligingseenheid om overspanning op uw Land Rover Range Rover Sport te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een min of meer dikke gloeidraad, die een zekere spanning zal doorlaten en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze verifiëren en bevestigen dat het filament nog intact is met een eenvoudige visuele verificatie. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Land Rover Range Rover Sport als ze zonder uitleg niet meer werken . Als uw batterij goed werkt, is het mogelijk de zekering die tot uw probleem leidt.

Weiterlesen:
Stuur dat piept op Land Rover Range Rover Evoque?

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover Sport?

.

We zullen nu probeer de zekering voor de parkeerlichten in uw Land Rover Range Rover Sport te vinden. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Desalniettemin is er een zekering en een relais die het juiste proces van uw parkeerlichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Range Rover Sport te ontdekken.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover Sport

.

We zullen ons eerst concentreren op de interne zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover Sport. Hiervoor moet je wel ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt ontdekken, weet dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, zult u de exacte locatie ontdekken dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover Sport.

  • Ga door de handleiding op het deksel van de zekeringkast naar ontdek de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Sport , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar het laatste deel van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste remedie kunt u uw voertuig naar uw monteur brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Evoque?

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen

Ten slotte zullen we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt verifiëren. Om dit te bereiken, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover Sport, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de locatie van het parkeerlichtrelais of uw handleiding als u deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt ontdekken , if you are in search of other fuses like the starter fuse on Land Rover Range Rover Sport, or the car radio fuse, do not hesitate to seek advice from our web content dedicated to these fuses.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector