Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover?

Moderne auto’s zijn steeds meer voorgeladen met technologie en hoewel dit ons comfort brengt, lijden we helaas ook aan de nadelen. De meesten van ons zijn niet op hun gemak met iets elektrischs op onze Land Rover Range Rover, laat staan ​​dat ze in de buurt van de zekeringen gaan. In deze post proberen we je daarbij te helpen los uw zekeringproblemen op en specifiek voor zoek de zekering van de parkeerlichten op uw Land Rover Range Rover. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken in welke situaties het belangrijk kan zijn om de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover te vervangen, en vervolgens waar is de zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover .

Waarom de zekering voor het parkeerlicht op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud op de plaats van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover door het belang ervan te veranderen. U heeft misschien de indruk dat uw lont is doorgebrand, maar u weet het niet zeker. Als u de nachtverlichting van uw auto niet meer kunt gebruiken, is het zeer goed mogelijk dat de zekering de trigger is. Het is belangrijk om te weten dat er een zekering is fungeert als veiligheidsvoorziening om overspanning op uw Land Rover Range Rover te voorkomen . Het zal een weerstand zijn, van een filament, min of meer dik, dat een bepaalde spanning zal voltooien en die zal breken als de spanning te hoog is. Vandaar het feit dat ze transparant zijn, kunt u ze controleren en controleren of het filament nog intact is met een eenvoudige visuele controle. Over het algemeen zal men dat willen vervang de zekering van de parkeerlichten van een Land Rover Range Rover wanneer ze zonder reden niet meer werken . Als uw batterij correct werkt, is het mogelijk de zekering die uw probleem veroorzaakt.

Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op de Land Rover Range Rover

Waar is de zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover?

.

We zullen nu zoek de zekering voor de parkeerlichten in uw Land Rover Range Rover. De zekering is over het algemeen een blauwe zekering van 15 ampère. Toch is er een zekering en een relais die de goede werking van uw stadslichten regelt. Om de beurt helpen wij u de zekering voor de stadslichten van uw Land Rover Range Rover te vinden.

Vervanging van de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover

.

We zullen ons eerst concentreren op de binnenste zekering van de parkeerlichten van uw Land Rover Range Rover. Om dit te doen, moet u ga naar de zekeringkast van uw motorvoertuig . Als u het niet kunt vinden, weet dan dat het zich dicht bij uw stuur bevindt, u zult de exacte positie vinden dankzij de handleiding van uw Land Rover Range Rover.

  • Lees de instructies op het deksel van de zekeringkast om vind de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover , het moet onder de naam worden vermeld «parkeerlichten» .
  • Verwijder de zekering voorzichtig met een tang en controleer de staat van de gloeidraad.
  • Als het defect is, vervang het dan door een nieuwe zekering, ga in elk ander geval naar de laatste sectie van dit artikel en controleer de stroomtoevoer naar uw parkeerlichten. Als laatste oplossing kunt u uw auto naar uw technicus brengen, zodat hij de oorzaak van uw probleem nader kan bekijken.
  • Nadat u de parkeerlichtzekering van uw auto heeft vervangen, zet het weer in elkaar en test uw lichten.
Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Land Rover Range Rover?

De relaiszekering van de parkeerlichtzekering van uw Land Rover Range Rover vervangen

Ten slotte gaan we nu bekijken hoe u de status van het parkeerlichtrelais van uw auto kunt controleren. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u naar uw motorruimte gaan:

  • Open de zekeringenkast van uw Land Rover Range Rover, deze bevindt zich in de buurt van uw accu onder een plastic afdekking.
  • Controleer de binnenkant van de cache voor de positie van het parkeerlichtrelais, of je handleiding als je deze niet kunt vinden.
  • Keer het relais om met een ander relais om uw parkeerlichten te testen of vervang het door een nieuw

Je weet het nu hoe u de zekering van de nachtverlichting van uw motorvoertuig kunt vinden , als u op zoek bent naar andere zekeringen, zoals de startzekering op Land Rover Range Rover, of de zekering van de autoradio, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen via onze webinhoud die aan deze zekeringen is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector